Civieltechnisch toezicht

Tijdens het aanleggen en inrichten van de openbare ruimte willen alle betrokken partijen het liefst maar één ding: veiligheid waarborgen en kwaliteit leveren. In de praktijk wordt de definitie van kwaliteit vaak door iedereen anders beleefd, met discussies tot gevolg. Onze deskundige, onafhankelijke toezichthouders coördineren de civieltechnische kwaliteit en veiligheid van én op uw project, waar nodig wordt proactief ingegrepen.

Directievoering

Het complete proces van een project uit handen geven? De directievoerders van vidinfra vertegenwoordigden uw belangen tijdens de gehele realisatie. Indien gewenst zelfs vanaf de contractfase tot en met de uitvoering van een project. Bovendien is hij tijdens de uitvoeringsfase het eerste aanspreekpunt voor alle betrokken partijen. Met een directievoerder van vidinfra aan uw zijde heeft u nauwelijks omkijken naar het project en worden risico’s tijdig onderkent én besproken.

Projectmanagement

Een project in de openbare ruimte is vaak een complex proces en zit vol met risico’s. De begeleiding hiervan vergt de juiste aandacht en deskundigheid. Op zoek naar een bureau dat al uw zorgen uit handen neemt? Vidinfra coördineert uw project met expertise van de realisatie tot de eindoplevering.