Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij vidinfra staat mvo (maatschappelijk verantwoord ondernemen) hoog in het vaandel. Dit komt binnen ons bedrijf op verschillende manieren tot uiting.

Erkend leerbedrijf

De overkoepelende holding van vidinfra, OB&V, staat geregistreerd als erkend leerbedrijf. We vinden het belangrijk om ons steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van jong talent.

Samenwerking SociaalPlus

Vidinfra maakt gebruik van de telefoonservicedienst van SociaalPlus, hier werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hierdoor zijn wij altijd telefonisch bereikbaar, en hebben deze talentvolle mensen een leuke, passende baan. Een win-win situatie dus! We kunnen ons daarnaast erg vinden in het motto van SociaalPlus: denken in kansen en mogelijkheden, niet in beperkingen.

Wagenpark

Ons team reist wat af om projecten door het hele land te bezoeken. Daarom voldoet ons wagenpark (inmiddels grotendeels elektrisch) aan strenge eisen en voorwaarden met betrekking tot energiezuinigheid.

Stichting De Hond Kan De Was Doen

Als je leeft met een beperking of chronische ziekte, kunnen simpele dingen een groot probleem zijn. Met een hulphond kun je je zelfredzaamheid aanmerkelijk vergroten. Stichting De Hond Kan De Was doen zamelt geld in om hulphonden voor mensen met een beperking mogelijk te maken. vindinfra draagt deze stichting een warm hart toe.

The Network Kitchen

The Network Kitchen is een kookstudio in Amsterdam waarin alles draait om het bij elkaar brengen van mensen en bedrijven buiten de gebruikelijke kantoor omgeving. Vanuit dit project steunen wij meerdere goede doelen, zoals de verbouwing van een Ronald McDonald Huis.

Stichting Mobiliteit voor Iedereen

Vidinfra ondersteund de Stichting Mobiliteit voor Iedereen die zorgt middels gesponseerde streekbussen voor mobiliteit voor zij die daar zelf niet voor kunnen zorgen.