Projectmanagement

Een project in de openbare ruimte kan vaak ingewikkeld zijn en zit daarnaast vol risico’s. De begeleiding hiervan vergt de juiste aandacht, ervaring en deskundigheid. Bent u op zoek naar een bureau dat al uw zorgen uit handen neemt? Vidinfra coördineert uw project met expertise van begin tot het eind.

Wat doet een projectmanager?

De projectmanager is het eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgever en eventueel andere stakeholders. Een projectmanager is betrokken vanaf het initiatief tot en met de realisatie van een project en opereert daarbij volledig onafhankelijk. Een projectadviseur van vidinfra heeft onder andere de volgende taken:

  • Managet alle fasen van het proces, van ontwerpen tot en met de oplevering
  • Adviseert zijn opdrachtgever op alle facetten van het project
  • Geeft leiding en sturing aan alle adviseurs
  • Bewaakt de planning, het budget en de contracten
  • Voert overleggen met alle betrokken partijen, o.a. gemeente(n), adviseurs, enz.
  • Bewaakt de wet- en regelgeving die op dat vlak van toepassing zijn
  • Stuurt de directievoerder aan op het gebied van kwaliteit, veiligheid en het milieu

Onze werkwijze

Onze projectmanagers nemen uw zorg uit handen. Een vidinfra projectmanager zorgt o.a. de coördinatie van het bouwteam, het P.v.E. en de ontwerpen, de aanvraag van de benodigde vergunningen, de aanbesteding en het contracteren van aannemers. De IPM of GOTIK-aspecten (Geld, Organisatie, Tijd, Informatie en Kwaliteit) zijn er dan ook als uitgangspunten om ieder project in goede banen te leiden.

Meer informatie

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn onze projectmanagers de aangewezen personen voor uw project. Bekijk onze managementprojecten en neem bij vragen of voor een vrijblijvende offerte contact met ons op via 015 – 251 52 51 of e-mail aan info@vidinfra.nl.