Over ons

Vidinfra maakt onderdeel uit van de organisatie OB&V. Zij adviseren hun klanten al meer dan 50 jaar over bouwprojecten: van initiatief tot en met de realisatie van een project. Vidinfra begeleidt organisaties over alle kritische fases in de aanleg van infrastructurele projecten.

Uw project onder controle

Bij de realisatie van een project in de openbare ruimte (grond-, weg- en waterbouw) komt vaak veel kijken. Wilt u uw infrastructurele project onbezorgd uit handen geven? Vidinfra zorgt voor technisch toezicht, de directievoering én het projectmanagement van een project. Wij zorgen ervoor dat het project namens de opdrachtgever van begin tot eind onder controle is. Vidinfra denkt hierbij uiteraard aan veiligheid, tijd, geld, kwaliteit, organisatie en informatie, volgens de richtlijnen van de UAV 2012 en Wetgeving. U kunt bij ons terecht voor technisch toezicht, directievoering en projectmanagement. Of een combinatie van die drie.

Van bouw tot oplevering

Dankzij onze jarenlange ervaring in deze branche hebben we oog voor kwaliteit en veiligheid, kijken we met een kritische blik naar de werkzaamheden én is er uiteraard ook aandacht voor uw belangen. Onze ervaren toezichthouders, directievoerders, adviseurs en projectmanagers beschikken over goede communicatieve vaardigheden, zijn deskundig en zeer gedreven in hun werk. Bekijk ons team.

Groot werkveld

Vanuit onze kantoren in Delft en Zwolle werken wij veel voor gemeentes en overige overheidsinstellingen. Zoals woningcorporaties, zorg- en onderwijsinstellingen, ontwikkelaars, vastgoedeigenaren en -beleggers en cultuurinstellingen door heel Nederland. Vidinfra is voornamelijk actief op het gebied van de begeleiding van infrastructurele projecten zoals: bouw- en woonrijp maken van de grond, duurzame gebiedsontwikkeling, aanleg van bedrijfsterreinen en civieltechnische kunstwerken, riolering en bodemsanering. Bekijk ons werk.